Virslis kukoricasalátát készíteni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell virslis kukoricasalátát készíteni?

Az egyik legkönnyebben megvalósítható recept segítséget ad a gyors vacsorához.

[szerkesztés] Lépések

  1. A hozzávalókat apróra vágjuk.
  2. A tejfölből, a majonézből, a mustárból és a fűszerekből salátaöntetet készítünk és ráöntjük az apróra vágott hozzávalókra.
  3. A saláta azonnal fogyasztható.

[szerkesztés] Tippek

  • Kiváló sültekhez köretként, könnyű vacsoraként önállóan is megállja a helyét.
  • Bármilyen virslivel kiváló (füstölt virslivel ínyenceknek még nagyobb élményt ad), esetleg sonkával is elkészíthető.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • 350 g füstölt virsli,
  • 1 doboz kukoricakonzerv,
  • 1 tejföl,
  • 3 evőkanál majonéz,
  • só,
  • bors,
  • 1 teáskanál mustár,
  • hagyma,
  • 2 db ecetes uborka

[szerkesztés] Figyelmeztetések

Alaposan csepegtessük le a konzervkukoricáról a levet, mielőtt összekeverjük a többi hozzávalóval!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.