Letiltani a Facebook alkalmazások felkéréseit

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell letiltani a Facebook alkalmazások felkéréseit?

saját szerkesztésű fotó
A Facebook számos alkalmazással, főként játékokkal igyekszik hozzájárulni felhasználóinak kikapcsolódásához, ha azok esetleg nem elégednének meg a fotók posztolásának vagy a barátokkal való chatelés lehetőségével. Persze nem mindenki megszállottja ezeknek a játékoknak, aki viszont használja őket, azok egyúttal egy olyan „szerződést” is aláírnak, amely miatt az adott applikáció az ő nevükben rendszeresen küld meghívókat az ismerőseiknek. Sokaknak bosszúságot okoznak ezek a nem kívánt felkérések, ezért cikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan is vehetjük fel ellenük a harcot.

[szerkesztés] Lépések

 1. Keressük fel az Alkalmazásközpontot! Ehhez a hírfolyamunk bal oldali sávjának alján található Alkalmazásközpont menüre kell kattintanunk.
  Alkalmazásközpont.jpg
 2. Nézzük meg a felkéréseinket! Ezeket az Alkalmazásközpont bal alsó részen található Felkérések gombra kattintva tekinthetjük meg.
  Felkérések.jpg
 3. Töröljük a felkérést! Az egyes applikációk felkérésének dobozában található „X”-re kattintva eltávolíthatjuk a nem kívánt felkérést.
  Felkérések2.jpg
 4. Válasszunk a felkínált lehetőségek közül! Az „X”-re való kattintás után megjelenik egy sárga mező, amelyben két lehetőség közül választhatunk: vagy azt az adott felkérést tiltjuk le, vagy az ismerősünk által küldött összes meghívást figyelmen kívül szeretnénk hagyni a jövőben. Egy kattintással megerősíthetjük döntésünket.
  Felkérések3.jpg

[szerkesztés] Tippek

 • Érdemes rögtön törölni az értesítéseink közé beérkező felkéréseket, így biztosan nem fognak felhalmozódni a kéretlen meghívások!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • saját Facebook fiók

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Egyszerre mindig csak egy felkérést tudunk letiltani, így ha többet is kapunk, akkor azokat szépen sorban tudjuk likvidálni!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Bya