Gmailben kikapcsolni a beszélgetési nézetet

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Gmailben kikapcsolni a beszélgetési nézetet?

Google-mail-gmail-beszelgetesi-nezet-kikacsolasa.JPG

Utálod, hogy a Gmail csoportosítja, egybe fűzi az azonos feladótól származó e-mailejeidet? Semmi gond, szerencsére a Google levelezőrendszerében néhány kattintással át tudod állítani hagyományos nézetre a levelezést, így minden e-mail egymás után, sorban fog megjelenni.


[szerkesztés] Lépések

  1. Kattints az e-mail beállítások (Mail Settings) gombra! A funkció az oldal jobb felső sarkában érhető el, ekkor az Általános beállítások jelennek meg elsőként.
  2. Keresd meg a Beszélgetési nézet (Conversation View) sort! Itt Kattints a Beszélgetési nézet kikapcsolása opcióra (Conversation view off).
  3. Mentsd el az új beállításokat! Kattints az oldal alján található Változások mentése (Save changes) gombra, már készen is vagy.


[szerkesztés] Tippek

  • A csoportos nézetet is meg lehet szokni, ne kapcsold vissza azonnal, próbáld ki a levelezőrendszer használatát ezzel a beállítással, ha pár nap múlva sem sikerül megszokni, akkor tényleg szabadulj meg ettől a beállítástól.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • Internet
  • Gmail-fiók (Gmail account).


[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Az élet újabb és újabb kihívások elé állít bennünket, ennek részeként a különböző funkciók is vándorolnak a felhasználói felületen. Ha a fenti leírásban szereplő iránymutató nem felel meg az aktuális Gmail felületnek, kérlek, módosítsd bátran. 


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell