A Tindert használni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell a Tindert használni?

Tinder.jpg

Napjainkban egyre extrémebb módon ismerkedhetünk. A Tinder nevű alkalmazással például jobbra-balra dobálgathatjuk a nőket/férfiakat. És hogy hogyan? Erre a válasz nagyon egyszerű: a nekünk tetsző tagokat jobbra (Like), míg a kevésbé vonzóakat balra tolhatjuk el. Az app egy óriási ötlet, csupán Facebook-profilodhoz kér hozzáférést, az ottani adataid és GPS-koordinátáid segítségével listázza a legjobban hozzád való, illetve a közeledben levő nőket/férfiakat. Mivel a program azt is jelzi, hogy vannak-e közös ismerőseitek, így csökken a „zsákbamacska-jelenség” esélye. Ez tulajdonképpen egy digitális bár, ahol a neked tetszőre szépen rámosolyogsz, aztán vagy viszonozza, vagy nem. Ha előbbi, akkor indulhat is a közös italozás – ez esetben chatelés.

[szerkesztés] Lépések

 1. Vásárolj okostelefont! Ha még nem elég intelligens a telefonod, ezen mindenképpen változtatnod kell, ha Tinderezni szeretnél. A jó hír, hogy iOS és Android operációs rendszerrel egyaránt elérhető az alkalmazás!
 2. Töltsd le az appot! Az iOS rendszer esetében az App Store-ból, ha pedig Androidos telefonod van, Google Play segítségével.
 3. Kövesd az utasításokat! Nyugalom, mindössze pár kattintás és már csemegézhetsz is a kiválasztott nem tagjai között!
 4. Dőlj hátra és élvezd a válogatás nyújtotta örömöt! Aki tetszik, húzd el képét jobbra (ezzel likeoltad), ha valaki nem győzött meg, csak dobd el balra.
 5. Várj az első Match-re! A Tinder nagy örömmel fogja tudtodra adni, hogyha egy személlyel kölcsönösen kedveltétek egymást. Ez esetben már indulhat is a chatelés.
 6. Élvezd a növekvő önbizalmad, amit az egyre több találat okoz! Igazán jó érzés tud lenni, amikor jobbra raksz egy képet, és kiderül, ő már megtette ezt veled.

[szerkesztés] Tippek

 • Mielőtt belekezdesz a nézelődésbe, mindenképpen válaszd ki a legelőnyösebb képeidet, hiszen ne feledd, ezek alapján válogatnak a többiek is!
 • Ne csak az első képét nézd meg az illetőnek! Rengeteg olyannal lehet találkozni, aki a profilképén egy bombanő/adonisz, de a többi láttán (már ha feltöltött több képet) ijedtedben eldobod a telefont.
 • Bizonyosodj meg arról, hogy nem kamu profilról van szó. Bár a Tinder azért szerencsés, mert Facebook alapján működik, de azért valljuk be, vannak leleményes egyének, akik szívesen regisztrálnak egy jó csaj/pasi képével az ismerkedés érdekében!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Szabadidő
 • Lelkesedés
 • Magányosság
 • Ismerkedni vágyás
 • Egy jó barát/barátnő, aki buzdít, vagy esetleg le is tölti helyetted az app-ot
 • Erős ujjizmok (a folyamatos jobbra-balra dobálás miatt)

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Tinderen nem mindenki a nagy Ő-t keresi! Mivel gyors és nagyon egyszerű a használata, sokan egyéjszakás kalandhoz keresnek partnert! (Ha te is, akkor nem szóltam.)
 • Légy határozott, figyelj oda, hogy merre mozdítod az ujjad. Ellenkező esetben kellemetlen helyzetek érhetnek egy nem kívánt, véletlen kedveléssel, aztán győzhetsz menekülni új rajongód elől.
 • Nagyon könnyű rászokni! Tényleg.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

BoglarkaS, Luciaslow