A Play Áruházból játékokat letölteni táblagépre

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell a Play Áruházból játékokat letölteni táblagépre?

ID-10071385.jpg

Korunk talán egyik legnagyobb vívmánya a személyre szabható okos eszköz. Nemcsak számunkra hasznos alkalmazásokat, zenéket vagy könyveket tölthetünk le, de szórakoztató játékokat is találhatunk az Android platformon működő Google Play Áruházban.

[szerkesztés] Lépések

 1. Ha van wifid vagy mobilinterneted, kapcsold be a tableteden. Internet-hozzáférés nélkül nem tudsz letölteni semmit.
 2. Először is győződj meg róla, hogy van már Google fiókod. Ha még nincs, a beállítás menüben válaszd ki a fiókok lehetőséget, adj hozzá egy új fiókot, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez pár percig eltarthat.
 3. Keresd meg az alkalmazásaid között a Play Áruház ikonját. Bökj rá, majd fogadd el a feltételeket. Ha további lépések szükségesek, kövesd az utasításokat!
 4. Válaszd ki a Játékok fület! Ez a lehetőség a Play Áruház kezdőképernyőjén, legfelül helyezkedik el. A legújabb verzióban az alkalmazások, filmek, zene és könyvek gombok mellett találod.
 5. Keress!Ha tudod az alkalmazás nevét, a jobb felső sarokban lévő nagyító segítségével rákereshetsz. Ha nem tudod, vagy nincs ötleted, csak böngésznél, nézd végig az ajánlatokat.
 6. Húzd! Húzd a képernyőt balra, válts a fülek között a legnépszerűbb, népszerű, legnagyobb bevételű, népszerű új vagy felkapott lehetőségekre. Húzd a képernyőt jobbra, a legelső oldalig, hogy az összes kategória közül tudj választani.
 7. Böngéssz! Ha kiválasztottad a kívánt játékot, bökj rá, olvasd el róla a leírást, vagy ha érdekel, böngéssz a hozzászólások között.
 8. Bökj a telepítés gombra, fogadd el a feltételeket.
 9. Várj. Amíg az Áruházból automatikusan letöltődik és telepítődik a játék, kell egy kis idő, attól függően, mekkora tárhely szükséges. Ha a folyamatnak vége, értesítést kapsz az értesítési panelen.
 10. Lépj ki a Play Áruházból.
 11. Keresd meg a játékot az alkalmazásaid között, és jó szórakozást!

[szerkesztés] Tippek

 • Érdemes a legjobbra értékelt alkalmazást letölteni.
 • Olvasd el a felhasználók hozzászólásait. Ha nem tudsz angolul, az sem baj, sok népszerű játéknál már magyar felhasználók is leírták véleményüket.
 • Ne felejtsd el, hogy táblagéped memóriája nem korlátlan, néha szükség lehet a nem használt alkalmazások törlésére, a háttérben futó folyamatok befejezésére.
 • Vannak olyan alkalmazások, amelyek a háttérben használat után tovább futnak, ezzel lassítva a tabletet. Igyekezz a tárhelyet figyelembe véve alkalmazásokat letölteni.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Internet-hozzáférés
 • Android platformos táblagép
 • Alapfokú angol tudás
 • Google fiók

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ha nincs regisztrálva a fiókodhoz bankszámla, akkor csak ingyenes alkalmazásokat tölthetsz le!
 • Ha régebbi típusú a tableted vagy az operációs rendszere, könnyen lehet, hogy a Play Áruház megnyitása után frissítés szükséges, ami pár percig eltarthat.
 • Letöltés közben ne szakítsd meg az internetkapcsolatot!
 • Minden esetben kapsz értesítést a felső (vagy alsó) panelen, ha az alkalmazást sikeresen telepítetted. Csak ez után tudod megnyitni a játékod.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

 • Saját tapasztalat.

Az oldal szerzői

BoglarkaS, Dhorvath