Házi ecetet készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
44. sor: | 44. sor: | ||
* Az ecetsav készítéséhez a baktériumoknak oxigénre van szükségük, ezért fontos, hogy minél szélesebb szájú, jól levegőző üveget használjunk. Ha nincs elég oxigén, az ecetünkben alkohol marad. | * Az ecetsav készítéséhez a baktériumoknak oxigénre van szükségük, ezért fontos, hogy minél szélesebb szájú, jól levegőző üveget használjunk. Ha nincs elég oxigén, az ecetünkben alkohol marad. | ||
− | |||
== Források, hivatkozások == | == Források, hivatkozások == | ||
53. sor: | 52. sor: | ||
* [http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/1-1716.html A néprajzi lexikon az ecetkészítés régi módjairól] | * [http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/1-1716.html A néprajzi lexikon az ecetkészítés régi módjairól] | ||
* [http://www.wikihow.com/Make-Your-Own-Vinegar Ecetkészítésről angolul a Wikihow oldalán] | * [http://www.wikihow.com/Make-Your-Own-Vinegar Ecetkészítésről angolul a Wikihow oldalán] | ||
− | |||
− |