A menedzserbetegségeket felismerni és kezelni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell a menedzserbetegségeket felismerni és kezelni? ==
 
== Hogyan kell a menedzserbetegségeket felismerni és kezelni? ==
  
[[Fájl:menedzserbetegseg.jpg|280 px|right]]A vezető, felelős beosztásban lévő embereknek – jellemzően férfiaknak – talán még nagyobb „stresszadaggal” kell megküzdeniük a munkahelyükön, mint az átlagembereknek.  A menedzserbetegségek kialakulásának legfőbb oka is a krónikus stressz hosszan tartó fennállása. A tipikus menedzserbetegségek mint a magas vérnyomás, a gyomorfekély, az elhízás és a depresszió azért alakulnak ki, mert a stressz mértéke és ideje olyan nagyfokú, hogy a szenvedő alany nem képes megfelelően kezelni azt, vagy eleve csökkent a stressztűrő képessége. Ezek a problémák természetesen nemcsak vezetők, hanem más okok miatt stresszes életet élő vagy stresszre hajlamos embereknél is jelentkezhetnek. Cikkünkben bemutatjuk az egyes „betegségek” kiváltó okait, és tanácsokat adunk a megelőzésükhöz.
+
[[Fájl:menedzserbetegseg.jpg|250 px|right]]A vezető, felelős beosztásban lévő embereknek – jellemzően férfiaknak – talán még nagyobb „stresszadaggal” kell megküzdeniük a munkahelyükön, mint az átlagembereknek.  A menedzserbetegségek kialakulásának legfőbb oka is a krónikus stressz hosszan tartó fennállása. A tipikus menedzserbetegségek mint a magas vérnyomás, a gyomorfekély, az elhízás és a depresszió azért alakulnak ki, mert a stressz mértéke és ideje olyan nagyfokú, hogy a szenvedő alany nem képes megfelelően kezelni azt, vagy eleve csökkent a stressztűrő képessége. Ezek a problémák természetesen nemcsak vezetők, hanem más okok miatt stresszes életet élő vagy stresszre hajlamos embereknél is jelentkezhetnek. Cikkünkben bemutatjuk az egyes „betegségek” kiváltó okait, és tanácsokat adunk a megelőzésükhöz.
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
43. sor: 43. sor:
  
 
*[http://www.meggyogyulsz.com/ A Medbiotech Diagnosztika honlapja]
 
*[http://www.meggyogyulsz.com/ A Medbiotech Diagnosztika honlapja]
 
[[Kategória:Egészség]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)