A daganatos beteg kiegészítő terápiáját felépíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Ildikó (vitalap | szerkesztései) 2013. január 26., 02:59-kor történt szerkesztése után volt.

Hogyan kell a daganatos beteg kiegészítő terápiáját összeállítani?

A beteg gyógyulásához nem elég a daganatos sejteket elpusztítani, hanem az egész szervezetet alkalmassá kell tenni arra, hogy ezt a kemény terápiát kibírja. Másrészt fel kell tárni, hogy milyen tényezők vezethettek a betegség kialakulásához és ezeket lehetőség szerint ki kell iktatni a betegek életéből. Mert hiába irtjuk ki a daganatot, ha a kiváltó okokat nem szüntetjük meg, ismét kiújulhat a betegség.

Lépések

  1. A betegséghez vezető okok feltárása
  2. Immunrendszer erősítése
  3. Antioxidánsok használata
  4. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitele
  5. Megfelelő életmód kialakítása
  6. Étkezési szokások átalakítása
  7. Lelki támogatás


Tippek

  • Megfelelő fitoterápiás szakember megtalálása a legfontosabb, aki képes folyamatosan segíteni a beteget a gyógyulás rögös útján.


Amire szükséged lehet

  • A legfontosabb dolog az akarat, azaz hogy a beteg meg akarjon gyógyulni, és hajlandó legyen tenni a gyógyulásáért, mert enélkül esélytelen a betegséggel szemben.


Figyelmeztetések

  • Érdemes olyan szakembert választani, aki az egész kiegészítő terápiát (a betegségek kialakulásáért felelős okok feltárásától a megfelelő életmód kialakításán át a szükséges kiegészítő termékek összeállításáig) képes végig vinni.

Kapcsolódó videók

http://youtu.be/-bUgAugRYuQ

Kapcsolódó források, hivatkozások

http://vitaldepowebaruhaz.hu/orvosi-tanacsadas/

Az oldal szerzői

Hogyankell, Ildikó, Kiscsillag