A daganatos beteg kiegészítő terápiáját felépíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Ildikó (vitalap | szerkesztései) 2013. március 28., 13:33-kor történt szerkesztése után volt. (Hogyan kell a daganatos beteg kiegészítő terápiáját összeállítani?)

BŐVÍTENDŐ CIKK

Ezt a cikket bővíteni kellene annak érdekében, hogy megfeleljen a Hogyankell.hu tartalmi, formai és minőségi irányelveinek!

Hogyan kell a daganatos beteg kiegészítő terápiáját összeállítani?

A beteg gyógyulásához nem elég a daganatos sejteket elpusztítani, hanem az egész szervezetet alkalmassá kell tenni arra, hogy ezt a kemény terápiát kibírja. Másrészt fel kell tárni, hogy milyen tényezők vezethettek a betegség kialakulásához és ezeket lehetőség szerint ki kell iktatni a betegek életéből. Mert hiába irtjuk ki a daganatot, ha a kiváltó okokat nem szüntetjük meg, ismét kiújulhat a betegség. A kiváltó okok feltárása nem könnyű feladat, igyekezni kell a lehető legtöbb rákkeltő faktort kiiktatni a beteg életéből. Ehhez nyújtunk segítséget Önnek! Tel: 06706340142

Lépések

  1. A betegséghez vezető okok feltárása
  2. Immunrendszer erősítése
  3. Antioxidánsok használata
  4. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitele
  5. Megfelelő életmód kialakítása
  6. Étkezési szokások átalakítása
  7. Lelki támogatás


Tippek

  • Megfelelő fitoterápiás szakember megtalálása a legfontosabb, aki képes folyamatosan segíteni a beteget a gyógyulás rögös útján.


Amire szükséged lehet

  • A legfontosabb dolog az akarat, azaz hogy a beteg meg akarjon gyógyulni, és hajlandó legyen tenni a gyógyulásáért, mert enélkül esélytelen a betegséggel szemben.


Figyelmeztetések

  • Érdemes olyan szakembert választani, aki az egész kiegészítő terápiát (a betegségek kialakulásáért felelős okok feltárásától a megfelelő életmód kialakításán át a szükséges kiegészítő termékek összeállításáig) képes végig vinni.

Kapcsolódó videók

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Ildikó, Kiscsillag