Nyerni a lottón

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell nyerni az ötöslottón?

Lotton nyerni.jpg

Sokan keresik erre a választ, valaki szerint mindez tudományos vagy éppen spirituális megközelítést igényel, de vannak, akik szerint csupán szerencse kérdése. Mindenesetre néhány megközelítést bemutatunk, aztán hajrá!

[szerkesztés] Lépések

[szerkesztés] Tudományos megközelítés

 1. Tudományos megközelítés szerint az esélyedet a nyerésre nem növelheted, azonban, ha nyersz, az elérhető nyereményt maximalizálhatod.
 2. Az, hogy nyerjünk az ötöslottón, 1:44 000 000-hoz az esélyünk.
 3. Maximalizálhatjuk a nyereményünket, ha kerüljük azokat a számokat, amiket vélhetően sokan játszanak meg. Ilyenek a:
  • Születésnapoknak megfelelő számok: 1-31 (hónap, nap)
  • Tipikus szerencseszámok: 3, 5, 7, 13
  • A Valami Amerika óta elég sokan játsszák az 1, 2, 3, 4, 5 kombinációt. Ez egyébként onnan jött, hogy pont annyi esély van ezzel a kombinációval nyerni, mint bármilyen mással.
  • Gyakori az előző heti számok megtétele is. Ezzel kapcsolatban nem árt tudni, hogy körülbelül 7800 húzásra lenne szükség, hogy annak a valószínűsége, hogy egy adott kombináció kétszer is előforduljon, elérje az 50%-ot. Jelenleg ennek az esélye (valamivel több mint 3000 húzás után) csupán 10%.
  • Az interneten számos honlap különféle módszereket használ, így attól függően, hogy ezek mit mondanak, bizonyos számok szintén gyakoribbá válhatnak.
 4. Megnézhetjük, hogy adott számokat milyen gyakorisággal húztak ki, ez azonban nem mutat nagy különbséget.

[szerkesztés] Spiritiszta megközelítés

 1. Alakítsuk át a gondolkodásmódunkat! Válljunk magunk is nyitottá a nyereményre. Ezt úgy tudjuk megtenni, ha egy magasabb szinten boldogabbak, kiegyensúlyozottak vagyunk, így lényegében „bevonzzuk” a nyereményt.
 2. Ne legyintsünk, hogy mi úgysem nyerhetünk. A gondolatnak teremtő ereje van! Felejtsük el a tudományos megközelítéseket. Lazuljunk el, és gondolatban éljük át gyakran a pillanatot, amikor megnyerjük a lottó ötöst.

[szerkesztés] Kollektív szerencse – indexes megközelítés

 1. Higgyünk a kollektív szerencsében! Az Index oldalon az olvasókat kérték meg, hogy – teljesen ingyen – tippeljenek a nyertes számokra. Ha kitöltjük az online szelvényt, egy grafikonon megnézhetjük, melyik számot hányan választották. Ha hiszünk a kollektív szerencsében, játsszuk meg a leggyakoribb számokat.

[szerkesztés] Gyakorlatias megközelítés

 1. Menjünk el egy lottózóba vagy egyéb, online terminállal rendelkező üzletbe, vagy játszhatunk az alábbi módon is:
 2. Vasárnap 5:00 és szombat 17:30 között fogadjunk!
 3. Ha a személyes lottóvásárlást használjuk, fogjunk az szelvényt, és ikszeljünk be rajta öt számot. Egy 1 hetes segédsorsjegyen összesen 6 fogadást tehetünk, ezeket a mezőket sorban töltsük ki.
 4. Arra is lehetőség van, hogy gépi tippeket kérjünk, ez esetben a szelvény jobb oldalán jelöljük be a További gépi játék opciót.
 5. Játszhatunk Jokert is, ennek megfelelően jelöljük be az igen vagy nem opciót.
 6. A pultnál fizessük ki a fogadásunknak megfelelő összeget. Egy mező kitöltése esetén Joker nélkül 225 Ft.
 7. Tegyük el a szelvényt egy biztonságos helyre.
 8. Nézzük meg a sorsolást élőben az M1 SzerencseSzombat c. műsorában (kb. 19:00) vagy a sorsolást követően tájékozódhatunk a nyertes számokról többek között a Szerencsejáték Zrt. oldalán is.
 9. Ne felejtsük el ellenőrizni a számokat, és ha nyertünk, beváltani a szelvényt!

[szerkesztés] Tippek

 • Ha a szerencsében hiszünk, érdemes beszerezni négylevelű lóherét, patkót akasztani az ajtó fölé és kerülni a fekete macskákat.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • minimum 225 forint
 • 5 nyerőszám
 • feladott lottószelvény

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • A lottónyeremény nem kevés embernek elvette az eszét, illetve sokaknak tönkretette életét. Gondoljunk bele, hogy mit kockáztatunk. Ebben segíthet, ha megismerjük mások (szerencsétlen) sorsát: Akiket megölt a lottónyeremény.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Kiscsillag