Uborkát eltenni savanyúságnak szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
25. sor: 25. sor:
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
* Ha kovászos uborkát is szeretnétek készíteni, olvassátok el [http://www.hogyankell.hu/Kov%C3%A1szos_ubork%C3%A1t_k%C3%A9sz%C3%ADteni ezt a cikkünket].
+
* Ha kovászos uborkát is szeretnétek készíteni, olvassátok el[http://www.hogyankell.hu/Kov%C3%A1szos_ubork%C3%A1t_k%C3%A9sz%C3%ADteni ezt a cikkünket].
 
* Az uborka tisztításához a mosogatószivacs dörzsi oldala a legtökéletesebb.
 
* Az uborka tisztításához a mosogatószivacs dörzsi oldala a legtökéletesebb.
 
* Az uborkák szárát vágjuk le, egy pici csonkot hagyjunk.
 
* Az uborkák szárát vágjuk le, egy pici csonkot hagyjunk.
63. sor: 63. sor:
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
 
* Saját recept
 
* Saját recept
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)