Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Igazi forró csokoládét készíteni

4 bájt törölve, 2014. november 21., 12:56
Amire szükséged lehet
# '''Szerezd be a hozzávalókat!'''
# '''Vegyél elő legalább egy edényt!'''
# '''Öntsd bele a tejet, majd tedd fel forrni!'''
# '''Miután felforrt a tej, tördeld bele a csokitcsokoládét!'''
# '''Melegítsd tovább addig, míg a csokoládé el nem olvad!'''
# '''Mikor már krémes állagú lesz, vedd le a tűzről!'''
# '''Szervírozd bögrékbe a forró csokit!'''
# '''Díszítsd tejszínhabbal, csokoládésziruppal vagy amivel szimpatikus!'''
 
== Tippek ==
* Ha valamilyen extrább ízvilágra vágysz, adhatsz hozzá fahéjat, vaníliáscukrot vaníliás cukrot és/vagy akár rumot is.
* Készítheted fehércsokoládéból is, ez még különlegesebb.
* Ha önmagában az étcsokoládét túl keserűnek érzed, inkább cukros kakaóporral vagy mézzel édesítsd, ne tejcsokoládéból készítsd!
 
== Amire szükséged lehet ==
* fahéj ízlés szerint
* rum ízlés szerint
* vaníliáscukor vaníliás cukor ízlés szerint
* tejszínhab
* csokoládészirup
 
== Figyelmeztetések ==
375
szerkesztés