Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Igazi forró csokoládét készíteni szerkesztése

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
6. sor: 6. sor:
  
 
# '''Szerezd be a hozzávalókat!'''
 
# '''Szerezd be a hozzávalókat!'''
# '''Vegyél elő egy edényt!'''
+
# '''Vegyél elő legalább egy edényt!'''
 
# '''Öntsd bele a tejet, majd tedd fel forrni!'''
 
# '''Öntsd bele a tejet, majd tedd fel forrni!'''
# '''Miután felforrt a tej, tördeld bele a csokoládét!'''
+
# '''Miután felforrt a tej, tördeld bele a csokit!'''
 
# '''Melegítsd tovább addig, míg a csokoládé el nem olvad!'''
 
# '''Melegítsd tovább addig, míg a csokoládé el nem olvad!'''
 
# '''Mikor már krémes állagú lesz, vedd le a tűzről!'''
 
# '''Mikor már krémes állagú lesz, vedd le a tűzről!'''
 
# '''Szervírozd bögrékbe a forró csokit!'''
 
# '''Szervírozd bögrékbe a forró csokit!'''
 
# '''Díszítsd tejszínhabbal, csokoládésziruppal vagy amivel szimpatikus!'''
 
# '''Díszítsd tejszínhabbal, csokoládésziruppal vagy amivel szimpatikus!'''
 +
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
  
* Ha valamilyen extrább ízvilágra vágysz, adhatsz hozzá fahéjat, vaníliás cukrot és akár rumot is.
+
* Ha valamilyen extrább ízvilágra vágysz, adhatsz hozzá fahéjat, vaníliáscukrot és/vagy rumot is.
 
* Készítheted fehércsokoládéból is, ez még különlegesebb.
 
* Készítheted fehércsokoládéból is, ez még különlegesebb.
 
* Ha önmagában az étcsokoládét túl keserűnek érzed, inkább cukros kakaóporral vagy mézzel édesítsd, ne tejcsokoládéból készítsd!
 
* Ha önmagában az étcsokoládét túl keserűnek érzed, inkább cukros kakaóporral vagy mézzel édesítsd, ne tejcsokoládéból készítsd!
 +
  
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
27. sor: 29. sor:
 
* fahéj ízlés szerint
 
* fahéj ízlés szerint
 
* rum ízlés szerint
 
* rum ízlés szerint
* vaníliás cukor ízlés szerint
+
* vaníliáscukor ízlés szerint
 
* tejszínhab
 
* tejszínhab
 
* csokoládészirup
 
* csokoládészirup
 +
  
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==
40. sor: 43. sor:
 
*[http://www.nosalty.hu/recept/fahejas-rumos-forro-csokolade Fahéjas-rumos forró csokoládé]
 
*[http://www.nosalty.hu/recept/fahejas-rumos-forro-csokolade Fahéjas-rumos forró csokoládé]
 
*[http://www.nosalty.hu/recept/feher-forro-csokolade Fehér forró csoki]
 
*[http://www.nosalty.hu/recept/feher-forro-csokolade Fehér forró csoki]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)