Gesztenyét sütni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
29. sor: | 29. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | |||
* A kész sült gesztenyét csomagold be tiszta konyharuhába, hogy ne száradjon ki és tovább maradjon meleg. | * A kész sült gesztenyét csomagold be tiszta konyharuhába, hogy ne száradjon ki és tovább maradjon meleg. | ||
* A sült gesztenyét még melegen érdemes megpucolni – ha kihűl, a belső, barna héja rátapad a húsra, ami csökkenti az élvezeti értéket. | * A sült gesztenyét még melegen érdemes megpucolni – ha kihűl, a belső, barna héja rátapad a húsra, ami csökkenti az élvezeti értéket. | ||
60. sor: | 59. sor: | ||
* [http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2009/10/20/a_gesztenyesutesre_szuletni_kell/ A gesztenyesütésre születni kell? Különböző módszerek a Velveten] | * [http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2009/10/20/a_gesztenyesutesre_szuletni_kell/ A gesztenyesütésre születni kell? Különböző módszerek a Velveten] | ||
* [http://szepsegtar.blogspot.com/2009/11/otthoni-gesztenyesutes.html Otthoni gesztenyesütés] | * [http://szepsegtar.blogspot.com/2009/11/otthoni-gesztenyesutes.html Otthoni gesztenyesütés] | ||
− | |||
− |