Vajkaramellát készíteni házilag szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
22. sor: | 22. sor: | ||
*25 dkg kristálycukor | *25 dkg kristálycukor | ||
*4 dkg vaj | *4 dkg vaj | ||
− | |||
− | |||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
33. sor: | 31. sor: | ||
*[http://www.moksha.hu/konyha/csak-3-hozzavalo-omlos-vajkaramella-hazilag/ Csak 3 hozzávaló: omlós vajkaramella házilag] | *[http://www.moksha.hu/konyha/csak-3-hozzavalo-omlos-vajkaramella-hazilag/ Csak 3 hozzávaló: omlós vajkaramella házilag] | ||
*[http://gesztenye-bonbonmania.blogspot.hu/2011/09/vajkaramella.html Vajkaramella receptje] | *[http://gesztenye-bonbonmania.blogspot.hu/2011/09/vajkaramella.html Vajkaramella receptje] | ||
− | |||
− |