Uborkát eltenni savanyúságnak szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
25. sor: | 25. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | * Ha kovászos uborkát is szeretnétek készíteni, olvassátok el [http://www.hogyankell.hu/Kov%C3%A1szos_ubork%C3%A1t_k%C3%A9sz%C3%ADteni ezt a cikkünket]. | + | * Ha kovászos uborkát is szeretnétek készíteni, olvassátok el[http://www.hogyankell.hu/Kov%C3%A1szos_ubork%C3%A1t_k%C3%A9sz%C3%ADteni ezt a cikkünket]. |
* Az uborka tisztításához a mosogatószivacs dörzsi oldala a legtökéletesebb. | * Az uborka tisztításához a mosogatószivacs dörzsi oldala a legtökéletesebb. | ||
* Az uborkák szárát vágjuk le, egy pici csonkot hagyjunk. | * Az uborkák szárát vágjuk le, egy pici csonkot hagyjunk. | ||
63. sor: | 63. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
* Saját recept | * Saját recept | ||
− | |||
− |