Szeletelni a görögdinnyét szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
32. sor: 32. sor:
 
* Mielőtt a fél dinnyét elkezded berácsozni, hogy hosszú és vékony szeleteket kapj, éles késsel vagdosd le körben a héját, hogy egy kevés fehér rész se maradjon rajta. Ezután rácsozd be, majd boríts rá egy akkora tálat, amibe belefér a fél dinnye. Nyúlj a vágódeszka alá, szorítsd a tálhoz, majd fordítsd fel – így az összes megtisztított dinnyeszelet szép rendben a tálba kerül. Ezután csak annyi a dolgod, hogy hurkapálcákat szúrsz a vékony szeletekbe, amivel bárki kiemelhet egy darabot.
 
* Mielőtt a fél dinnyét elkezded berácsozni, hogy hosszú és vékony szeleteket kapj, éles késsel vagdosd le körben a héját, hogy egy kevés fehér rész se maradjon rajta. Ezután rácsozd be, majd boríts rá egy akkora tálat, amibe belefér a fél dinnye. Nyúlj a vágódeszka alá, szorítsd a tálhoz, majd fordítsd fel – így az összes megtisztított dinnyeszelet szép rendben a tálba kerül. Ezután csak annyi a dolgod, hogy hurkapálcákat szúrsz a vékony szeletekbe, amivel bárki kiemelhet egy darabot.
 
* A kereskedelemben kaphatók kifejezetten dinnyeszeletelő eszközök. Az alábbi videóban kettőt is teszteltek – érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy valóban szükség van-e rájuk.
 
* A kereskedelemben kaphatók kifejezetten dinnyeszeletelő eszközök. Az alábbi videóban kettőt is teszteltek – érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy valóban szükség van-e rájuk.
* Vékony dinnyeszeletekből süteménykiszúróval változatos formákat vághatsz ki, amelyekkel például koktélokat díszíthetsz.
 
  
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
50. sor: 49. sor:
  
 
* [http://testunkegeszsegunk.blog.hu/2014/08/15/2_egyszeru_talalasi_modja_a_gorogdinnyenek 2 egyszerű tálalási mód görögdinnyéhez]
 
* [http://testunkegeszsegunk.blog.hu/2014/08/15/2_egyszeru_talalasi_modja_a_gorogdinnyenek 2 egyszerű tálalási mód görögdinnyéhez]
* [http://www.nosalty.hu/ajanlo/igy-vagd-dinnyet-ha-jobbat-akarsz-magadnak Így vágd a dinnyét, ha jobbat akarsz magadnak – Nosalty]
+
* [http://www.nosalty.hu/ajanlo/igy-vagd-dinnyet-ha-jobbat-akarsz-magadnak Így vágd a dinnyét, ha jobbat akarsz magadnak – Nosalty]
* [http://dish.allrecipes.com/how-to-cut-watermelon/ További ötletek görögdinnye szeletelésére és tálalására]
+
* [http://dish.allrecipes.com/how-to-cut-watermelon/] További ötletek görögdinnye szeletelésére és tálalására]
 
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)