Habarást készíteni szerkesztése
Innen: Hogyankell.hu
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell habarást készíteni? == | == Hogyan kell habarást készíteni? == | ||
− | + | A szakácskönyveknek a mártás és főzelék receptjeinél bevett fordulata az „ezután habarást készítünk, és a behabarást követően még egyszer összeforraljuk az egészet”. De a szakácskönyvek írói számára evidens habaráskészítés, nem mindenki számára olyan magától értetődő, ezért most részletesen leírjuk a menetét. | |
== Lépések == | == Lépések == | ||
31. sor: | 31. sor: | ||
* [http://www.kifozde.hu/kisablak.php?sorsz=24 Rántás, habarás] | * [http://www.kifozde.hu/kisablak.php?sorsz=24 Rántás, habarás] | ||
* [http://www.fozniakarok.hu/cikk.php?id=7- Sütési eljárások: habarás] | * [http://www.fozniakarok.hu/cikk.php?id=7- Sütési eljárások: habarás] | ||
− | |||
− |