Ízletesen elkészíteni a nyulat szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
11. sor: | 11. sor: | ||
#Az előzőleg megnyúzott, sózott, fokhagymával tűzdelt húsokat fektesd rájuk. | #Az előzőleg megnyúzott, sózott, fokhagymával tűzdelt húsokat fektesd rájuk. | ||
#A húsok tetejét rozmaringgal és bazsalikommal ízesítsd, majd a fóliába légmentesen bugyoláld be őket. | #A húsok tetejét rozmaringgal és bazsalikommal ízesítsd, majd a fóliába légmentesen bugyoláld be őket. | ||
− | # | + | #Előre melegített sütőben 180 fokon, kb. 1 órát süsd a húst. |
#Pirítás céljából alufólia nélkül visszateheted még a nyuszit kicsit a sütőbe. | #Pirítás céljából alufólia nélkül visszateheted még a nyuszit kicsit a sütőbe. | ||
#Köretként készíts gyümölcsös köretet, például vajas ananászt. Az ananász nem csupán desszertként vagy díszítésként funkcionálhat, hanem ha az ananászkarikákat forró vajon megpirítjuk, akkor köretként a nyúlhús koronája lehet. | #Köretként készíts gyümölcsös köretet, például vajas ananászt. Az ananász nem csupán desszertként vagy díszítésként funkcionálhat, hanem ha az ananászkarikákat forró vajon megpirítjuk, akkor köretként a nyúlhús koronája lehet. | ||
43. sor: | 43. sor: | ||
* [http://divany.hu/eletmod/2011/11/24/a_nyulon_tul/ A nyúl, élet, erő, egészség] | * [http://divany.hu/eletmod/2011/11/24/a_nyulon_tul/ A nyúl, élet, erő, egészség] | ||
* [http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/5_erv_hogy_miert_egyunk_gyakrabban_nyulhust/20100701123036 Miért jó a nyúlhús] | * [http://www.hazipatika.com/taplalkozas/egeszseg_es_gasztronomia/cikkek/5_erv_hogy_miert_egyunk_gyakrabban_nyulhust/20100701123036 Miért jó a nyúlhús] | ||
− | |||
− |