Uborkát eltenni savanyúságnak szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell uborkát eltenni savanyúságnak? == | == Hogyan kell uborkát eltenni savanyúságnak? == | ||
− | [[Fájl:Uborka.jpg | + | [[Fájl:Uborka.jpg]]Télen gyakran érezzük, hogy mit nem adnánk egy kis házi savanyúságért, amit gyorsan előkaphatunk. Erre jó a savanyú uborka, ami krumplis tésztához, sültekhez, és pörkölthöz ideális savanyúság. |
== Lépések == | == Lépések == | ||
25. sor: | 25. sor: | ||
== Tippek == | == Tippek == | ||
− | |||
* Az uborka tisztításához a mosogatószivacs dörzsi oldala a legtökéletesebb. | * Az uborka tisztításához a mosogatószivacs dörzsi oldala a legtökéletesebb. | ||
* Az uborkák szárát vágjuk le, egy pici csonkot hagyjunk. | * Az uborkák szárát vágjuk le, egy pici csonkot hagyjunk. | ||
63. sor: | 62. sor: | ||
== Kapcsolódó források, hivatkozások == | == Kapcsolódó források, hivatkozások == | ||
* Saját recept | * Saját recept | ||
− | |||
− |