Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Vállalkozói bankszámlát nyitni

286 bájt törölve, 2014. június 17., 15:34
nincs szerkesztési összefoglaló
== Hogyan kell {{PAGENAME}}? ==
Ma már egy vállalkozás elindításához, működtetéséhez elengedhetetlen egy bankszámla nyitása. A bankok széles kínálattal várják az ügyfeleket, így sokszor nem is egyszerű eldönteni, hogy nekünk éppen milyen típusú számlára van szükségünk. A döntés meghozatala előtt érdemes kicsit körülnézni az ajánlatok között.
== Lépések ==
MEGJEGYZÉS: Írd le lépésekre bontva a megvalósítást. Az egyes lépéseket a kettőskereszt után tudod megadni, ezek majd sorszámként jelennek meg. Ne hagyj soremelést az egyes sorok között. Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!
 
# Első lépés
#Gondold át, mire van szükséged! Az első, és egyben legfontosabb feladat, hogy megnézzük, vállalkozásunknak pontosan milyen számlára lenne szüksége. Ehhez érdemes több szempontot is figyelembe venni:
1. Mikor alapítottad a céget? Fontos szempont lehet, hogy milyen életszakaszban van vállalkozásunk, ugyanis ennek függvényében bankolási szokásaink is eltérőek lehetnek. A kezdő vállalkozások még kevesebbet utalnak, ezért a költségek elsősorban a számlavezetési díjból erednek, míg egy már bejáratott, nagyobb cég esetében inkább a tranzakciók díjából.
16
szerkesztés