Ajándékot választani férfiaknak

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell Ajándékot választani férfiaknak?

Png.png

Soha nem könnyű kreatív ajándék ötleteket alkotni, főleg nem akkor, ha az erősebbik nemet szeretnénk meglepni. A férfiak általában nem beszélnek annyit vágyaikról és érzéseikről, ezért nehezebb olyan ajándékkal előállni, amit őszinte meghatódottsággal fogadnának, arról nem is beszélve, hogy inkább a praktikus ajándék ötleteket részesítik előnyben. Cikkünkben bemutatjuk az ideális férfi ajándékokat aszerint, hogy milyen vonzódási területek jellemzőek rájuk.


[szerkesztés] Lépések

 1. Kaland: Megállás nélkül keresik az izgalmakat, hisz az adrenalin és minden izgalom a férfi lét alappillére. A különböző extrémsportok, túrák, repülés, hajózás mind-mind tökéletes férfi ajándék!
 2. Presztízs: Semmit sem szeret jobban a férfi, mint ha az önbizalmát erősítik. Egy szép karóra, vagy a személyhez illő ékszer elérheti a kívánt eredményt!
 3. Irányító szerep: Melyik férfi nem szeret irányítani? És még ha egy autó is bekerül a képbe? Épp ezért, egy élményvezetéssel nem nyúlhatsz mellé!
 4. Étel és ital: Egy férfi számára kevés jelentős dolog van az életben, de azok mellől nem tágít. Ilyen a jó étel és ital, amit a barátokkal összeülve fogyasztanak, miközben átbeszélik a mindennapok problémáit és történéseit. Ajándékozz a kiszemeltnek gasztronómiai élményt vagy borkóstolót!
 5. Hobbi: Nincs férfi hobbi nélkül. Ha tudod, hogy mivel tölti szívesen a szabadidejét, azzal kapcsolatos ajándékok csak a hasznára válhatnak! Ha még nem tudod, első lépésként derítsd ki!
 6. Egészség: A jó közérzet alapja, hogy ügyelünk egészségünkre. Sporttal, wellness pihenéssel, masszázsokkal igazi felüdülést ajándékozhatsz!


[szerkesztés] Tippek

 • A fenti ötleteket ajándékkártya formában frappánsan és egyszerűen átadhatod az illetőnek.
 • A kiválasztott ajándék legyen hasznos és izgalmas a férfi számára!
 • Ügyes módszerekkel információkat szerezhetsz a férfi kívánságairól, csak kezdeményezz beszélgetést és addig folytasd, míg el nem ejt egy-egy szót, ami fontos lehet.
 • Ha számít az ajándékra, akár meg is kérdezheted arról, hogy mit szeretne.
 • Érdemes egész évben nyitva tartani a füleidet, és feljegyezni, hogy ki mire vágyik a környezetedben, így nem lesz stresszes folyamat az ajándék kiválasztása.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Információ a megajándékozni kívánt félről
 • Kreativitás
 • Idő

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Menj biztosra, és engedd a férfinak, hogy kiválaszthassa a neki tetsző ajándékot: mutasd meg neki, mennyi ajándékkártya közül választhat!
 • Ha bizonytalan vagy az ötlet fogadtatásában, inkább találj helyette másikat!
 • Soha ne adj olyan ajándékot egy férfinak, ami sértő lehet számára!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

KártyaPláza.hu